Koko kesäpäivä kuluu Poroholmassa

Poroholmassa pääsee auringon palvomisen lisäksi harrastamaan monenlaisia aktiviteetteja. Kuva: Esa Urhonen

Poroholman lomakeskuksessa maakrapukin pääsee nauttimaan merellisestä tunnelmasta.

Kylmän juoman hörppimistä Ruormiehen terassilla, ravintolalaivassa nautitun burgerin sulattelua kaapelivesihiihtoradalla tai koko perheen minigolfturnauksen jälkeen jäätelön kanssa herkuttelua Rantatalolla – kaikki tämä luonnistuu lomakeskuksen tiluksilla.

Poroholmassa viihtyy pidempäänkin aurinkoisena kesäpäivänä, sillä ruokaravintoloita, terasseja ja aktiviteettimahdollisuuksia alueella riittää.

Isommalla porukalla onnistuu esimerkiksi beach volleyn peluu, kun taas kahdestaan voi lähteä vaikka polkuveneretkelle tai sup-laudoille auringosta ja merestä nauttimaan.

Kuva: Juha Sinisalo

Alue on vuodesta toiseen myös karavaanareiden suosiossa, kun nurmialueelle parkkeeraa vaunu poikineen. Tämän lisäksi alueella tarjotaan myös mökkimajoitusta.

Rauman keskustasta ei ole Poroholmaan pitkä matka, joten se sujuu kätevästi vaikka polkupyörällä ja kiireetön matkalainen tepsuttelee Vanhan Rauman mukulakivikaduilta meren rantaan kävellenkin.

Kuva: Juha Sinisalo

Kesäaikaan Vanhan Rauman ja Poroholman välillä liikennöi lisäksi Kake-kapunkijuna, joka on hauska matkustusmuoto erityisesti lapsiperheille.

Poroholmaan pääsee saapumaan myös meritse, sillä lomakeskuksen yhteydessä toimii yksi kaupungin vierasvenesatamista.