TOP3 - Laura Ruohola on täysin rakastunut Raumaan

Laura Ruohola on Rauman naapurikunnassa Pyhärannassa syntynyt toimittaja. Suomalaiset tuntevat hänet ehkä parhaiten Yleisradion urheilutoimittajan tehtävistä.

Vuonna 2014 Ruohola toimi Kalajoella järjestettyjen loma-asuntomessujen projektijohtajana. Aikaisempina vuosina Ruohola on lisäksi pyörittänyt pop up -kauppoja Vanhassa Raumassa.

  1. Syväraumanlahden vierasvenesatama Merijamo-kahvioineen (Suvitie 14). Kävin ensimmäistä kertaa itse viime kesänä ja todella ilahduin ravintolan terassista ja yleisfiiliksestä. Olen myös vinkkaillut turistiystävilleni jo vuosikaudet vierailusta Poroholmaan, joka ansaitsee huomion sekin.
  2. Pizzeria Riviera (Hallikatu 6). Suomen parasta pizzaa miltä tahansa vinkkeliltä katsottuna. Omat suosikkini vanha kunnon Bussola ja sitten Jalapeno.
  3. RMJ. Se tulee vihdoinkin takaisin, jo oli aikakin! Parasta mitä päättäjät ovat voineet saada aikaan, on tämän festarin palauttaminen. Puitteet ovat upeat ja esiintyjäkaarti komea, joten Rauma todellakin toivottaa tervetulleeksi myös juhannusvieraat.