TOP3 - Darude hyppää juhannuksena stagelle!

Darude on aikaisemminkin esiintynyt RMJ:ssä. Kuva: Promo

Darude eli Ville Virtanen ponkaisi vuonna 2000 maailmanmaineeseen Sandstorm-hitillään. Miehen tuorein albumi Moments näki päivänvalon viime vuoden elokuussa.

Uutta musaa Rauman naapurikunnasta Eurasta kotoisin oleva Darude työstää tasaiseen tahtiin, ja hänen suunnitelmissaan on kesään mennessä aloittaa säännölliset livelähetykset esimerkiksi Facebook-sivullaan. Luvassa on niin musan kirjoittamista ja miksaamista kuin myös keskustelua kollegoiden ja fanien kanssa.

  1. RMJ. Se on back! Huikea uudistunut meininki, joka rakentuu vanhan mahtavan menon päälle ja jatkoksi! Tapahtuma on kiinnittänyt isoja artisteja ulkomaita myöten. Olen todella fiiliksissä, että olen mukana menossa!
  2. Mustan pitsin yö. Siellä on tullut haahuiltua ja katseltua menoa sekä alaikäisenä että myöhemminkin. Kaupunki kuhisee hyväntuulisia ihmisiä, jotkut pitsin perässä, jotkut pitkälle iltaan jatkuvien terassikelien ja huurteisten oluiden perässä.
  3. Rannat. Mikä vaan hiekkainen tai kivinen ranta Rauman ympäristössä on kesällä oiva kohde vaikka perhepiknikin järjestämiseksi! En ole varsinaisesti meri-ihminen, mutta mökeillä on tullut vietettyä tovi ja toinen. Esimerkiksi RMJ:n humua voi paeta polttelemaan kokkoa (turvallisesti tietenkin!) jollekin saarelle perheen tai kaveripiirin kera. Rauman luonnossa silmä ja korva lepää.