Kesän kuumimmat Tinder-viikonloput Raumalla

Rauman kesässä muutama viikonloppu ja tapahtuma tuovat kaupunkiin ihmisiä ympäri Suomen. Mikäli kesäheila on hakusessa, silloin kannattaa laittaa deittisovellus Tinder laulamaan!

Klustermuksessa sopivan matchin kanssa voi vaikka jakaa piknik-eväänsä. Kuva: Esa Urhonen​
Klustermuksessa sopivan matchin kanssa voi vaikka jakaa piknik-eväänsä. Kuva: Esa Urhonen​

6.6. Klustermus
Musiikkitapahtuma Klustermus marssittaa Syväraumanlahdella lavalle uutta musiikkia soittavia bändejä. Lauteilla on menneinä vuosina kuultu muun muassa Lapkoa, Minä ja Ville Ahosta sekä Samae Koskista.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, joskin kävijät voivat tullessaan maksaa vapaaehtoisen pääsymaksun.

  • MILLAISTA SEURAA? Luvassa on ainakin takuuvarmasti musadiggareita. Suosikkiyhtyeesi keikalla vieressäsi saattaa jammailla vaikka kuinka mukavanoloisia tyyppejä. Unohda siis Tinder, siirry suoraan livekontaktiin ja pyydä tanssimaan!

 

Rantafutiksessa pelaavat niin nais-, mies- kuin sekajoukkueetkin. Kuva: Juha Sinisalo​
Rantafutiksessa pelaavat niin nais-, mies- kuin sekajoukkueetkin. Kuva: Juha Sinisalo​

26.–28.6. Rantafutisturnaus
Otanlahden hiekkakentillä pelataan rantafutista kolmipäiväisessä turnauksessa ja illalla tehtyjä saksipotkuja sekä hattutemppuja voi juhlistaa paikallisissa yökerhoissa.

Tapahtumaan mahtuu pelaamaan sata ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta ja kaupunkilaisia kerääntyy myös katsomoihin pelien ajaksi kiitettävästi.

Joukkueita on ilmoittautunut turnaukseen ympäri Suomen – Rauman lisäksi esimerkiksi Helsingistä, Turusta ja Lappeenrannasta.

  • MILLAISTA SEURAA? Sporttista ja kovan turnauskestävyyden omaavaa porukkaa. Osa pelaajista tavoittelee viimevuotisen sijoituksen parantamista, mutta suurin osa on paikalla pitämässä ihan vaan hauskaa.
Mustan pitsin yössä tavataan niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Kuva: Juha Sinisalo​
Mustan pitsin yössä tavataan niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Kuva: Juha Sinisalo​

24.7. Mustan pitsin yö
Mustan pitsin yönä tapahtumia riittää nimestä huolimatta pitkin päivää. Mikäli kelit ovat kohdillaan, Vanha Rauma täyttyy ihmisistä. Iltaa kohden väki kerääntyy Savilanpuistoon kuuntelemaan musiikkia ja nauttimaan virvokkeita.

  • MILLAISTA SEURAA? Liikkeellä on iso joukko paikallisia, mutta myös monet turistit ajoittavat kesän Rauma-visiittinsä Pitsiviikkoon ja Mustan pitsin yöhön. Monet myös pukeutuvat tapahtuman teeman mukaisesti mustaan pitsiin. Heitä esimerkiksi Tinderissä matchille avausrepliikiksi rohkeasti jotain pitsiin liittyvää!
Pitsiturnauksessa populaa piisaa! Kuva: Pekka Lehmuskallio​
Pitsiturnauksessa populaa piisaa! Kuva: Pekka Lehmuskallio​

7.8. Jääkiekon pitsiturnaus
Vaikka ulkona olisi helle, elokuussa joukko kiekon ystäviä anoo töistä vapaata, jotta voi ahtautua liigakauden epäviralliseen ennakkotapahtumaan Rauman jäähallille.

Kiekon pelaamisen lisäksi tapahtuma on kuin minifestarit, sillä läheisillä parkkialueilla näkee jos jonkinmoista retkituoliviritelmää ja auton takaluukusta raikaavaa poppivehjettä.

  • MILLAISTA SEURAA? Raumalla kiekkokatsomo ei koskaan täyty suinkaan pelkästään miehistä, vaan kummallakin sukupuolella on Pitsiturnauksessa yhtä hyvät tsäänssit tinderöimiseen. Voisiko tapahtumassa syntyä jopa rakkautta eri joukkueiden kannattajien välille tai löytyykö joku turnauksen pelaajista jopa deittisovelluksen käyttäjien joukosta?

Ai mikä Tinder?

  • Paikkatietoja hyödyntävä sosiaalisen verkostoitumisen ja nettideittailun mobiilisovellus.
  • Näyttää kuvia lähellä liikkuvista muista palvelun käyttäjistä, joista voi joko tykätä tai olla tykkäämättä.
  • Mikäli kaksi käyttäjää tykkää toistensa kuvista, heidän välilleen aukeaa keskustelumahdollisuus.
  • Käyttö edellyttää Facebook-profiilia ja GPS-paikannuksen päällä olemista.